KONFERENSMENYER


MENY1
FÖRRÄTT:
Skaldjursröra på toast med sikrom och fänkålssallad

VARMRÄTT:
Helstekt rapsgriskotlett med klyftpotatis, primörer och balsamicosky

DESSERT:
Cocospaj med vaniljgrädde och bär
 
MENY 2
FÖRRÄTT:
Krämig jordärtskockssoppa med tryffelolja, vattenkrasse och brödkrutonger

VARMRÄTT:
Ugnsbakad lax med gräddkokt fänkål, körsbärstomater dillolja och kokt potatis

DESSERT:
Tre sorters sorbet med coulis och crunch
 
MENY 3
FÖRRÄTT:
Honungsgratinerad getost med salladsmix, polkabeta och tomatolja

VARMRÄTT:
Ugnsbakad majskyckling med grönsakspollenta, blandad svamp och dijonsenap

DESSERT:
Creme brulé med bär
 
MENY 4
FÖRRÄTT
Västerbottenpaj med sikrom, örtsallad smetana och rödlök

VARMRÄTT:
Torskrygg med puylinser, betor potatiscrème och ringlande dillolja

DESSERT
Chokladfondant med vaniljglass, coulis och bär
 
 
MENY 5
FÖRRÄTT
Gotländsk grönsparris med aioli, mixad sallad, brödkrutonger och olivolja

VARMRÄTT
Grillad ryggbiff med rostade grönsaker, sötpotatis, rödvinssky och gruyèreost

DESSERT
Skogsbärsparfait med rabarberkompott
 

Med reservation för ändringar 
 
(Boka den meny ni önskar senast 1 vecka före ankomst annars serverar vi det som tillhör den veckodagen)
 
2-rätters 317:-exkl moms (355:-inkl moms) 
3-rätters 388:-exkl moms (435:-inkl moms)

 
           Priset gäller under förutsättning att samtliga i sällskapet väljer samma meny, 
           önskemål om specialkost meddelas samtidigt med menyvalet senast 1 vecka före ankomst.