Vill du jobba hos oss?  
Just nu söker vi  personal för sommaren 2018

KOCK:
Vi söker kockar inför sommaren 2018 och framförallt perioden Juni till och med Augusti.
Vi ser såklart helst att du har yrkeserfarenhet, men finns glöden där för att skapa matkvalite från grunden så har du den allra viktigaste komponenten som vi söker.
Gillar du att jobba med lokalt producerade råvaror?
Är du driven, arbetsam och funkar såväl självständigt som i grupp?
Funkar högt tempo och stort ansvar?
Svarar du tre ja har du det vi söker.
Vi är ett gäng rätt snälla människor som gillar att arbeta hårt, skratta högt och skapa skön stämning.
Här jobbar vi som säsongs- eller timanställda och har varierade arbetstider mellan 07,00 – 22,00 alla dagar i veckan. Högsäsongen drar igång i slutet av Maj och så även vi.
Personalbostäder finns.
Vill du spendera sommaren 2017 med oss så hör av dig genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!

RECEPTIONIST
I sommar behövs förstärkning till receptionen på Toftagården,  vi söker dig som gillar att ge service och alltid sätter gästen i centrum. Du är våra gästers allra första intryck och förmedlar den arbetsglädje och trygghet som vi alla känner och värderar högt.
I övrigt vill vi att du är glad och social med goda kunskaper i MS-office. Meriterande om du arbetat i hotellreception tidigare och då gärna med bokningssystemet Hotsoft.
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan direkt till oss genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!

HOVMÄSTARE
Vi söker dig som, tillsammans med vår restaurangchef, ska ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster. Du har erfarenhet av restaurangbranschen sedan tidigare – Du älskar service, försäljning och är ansvarsfull, utåtriktad och stresstålig  Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete och på hotellet är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt – det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, tillsammans med teamet, skapa upplevelser för gästen med mat och dryck, utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör daglig drift av restaurangen.
Välkommen med din ansökan!

SERVERINGSPERSONAL
I sommar så söker vi serveringspersonal till vår hotell- och restaurangverksamhet på Toftagården. Vi ser gärna att du arbetat med servering tidigare och sätter även ett stort plus till dig som har snabba ben, starka armar och nära till skratt.
Vi har varierande arbetstider under högsäsong, och vi arbetar vardagar och helger. Låter det intressant så sänd din ansökan till oss
genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!

VAKTMÄSTARE
Vi söker nu dig som har känsla för service och sätter gästen i centrum. Du är social, flexibel och initiativrik. Du har sinne för detaljer, är ordningsam och noggrann och framförallt händig.Du ska kunna ha flera projekt igång samtidigt då brådskande uppgifter ofta dyker upp. Vi ser gärna att du kan arbeta både självständigt och i team. Du bör ha kunskap inom områden såsom snickeri, vvs, el eller ventilation.
Svenska och engelska är ett krav, och du måste ha körkort.
Tjänsten innebär;
-- Reparationer av inventarier och maskiner
-- Daglig drift och underhåll av fastigheten och hotellrum
-- Löpande kontroller och underhåll av tex ventilation och avlopp
--Trädgårdsarbete
-- Att vara behjälplig med diverse transporter, gästärenden, mm.
Varierad arbetstid och timanställning.
Vill du spendera sommaren 2017 med oss så hör av dig genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!

HOTELLSTÄD
Är du noggrann, effektiv och med känsla för detaljer?
Har du en bra arbetsmoral och gillar att arbeta självständigt?
På Toftagården har vi i städteamet en varierande arbetstid som rör sig mellan 06,30 – 20,00 alla veckans dagar, givetvis på rullande schema. Vi tillämpar timanställning och kollektivavtal.
Det är fintfint om du har tidigare  erfarenhet från hotellstäd eller liknande..
Vill du jobba på en bra arbetsplats med rolig personal och glada gäster så är du välkommen med din ansökan.
Vi behöver dig med uppstart i slutet av maj och fram till augustis mitt.
Vill du spendera sommaren 2017 med oss så hör av dig genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!