Toftagardenhotell-T-svart

Vill du jobba hos oss?  
Just nu söker vi  personal för sommaren 2018

RESTAURANGCHEF
Vår duktiga restaurangchef ska gå vidare med egen verksamhet varför vi nu söker hennes efterträdare.
Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår den service och upplevelse våra gäster har. Du har personal- och verksamhetsansvar för restaurangens medarbetare, 10-talet anställda. Med ditt stora gästfokus och höga servicenivå leder och inspirerar du dina medarbetare genom goda exempel och gott föredöme. Din roll är operativ, administrativ och strategisk.

Bland dina administrativa uppgifter finns bl a schemaläggning, medarbetarsamtal, utveckla väl fungerande rutiner och arbetssätt samt att vara kittet mellan restaurang och övrig verksamhet. Utöver det nära samarbetet med köket arbetar du också nära såväl servis som barpersonal för att skapa goda helhetslösningar åt våra gäster. Operativt är du en viktig del av servicen i matsalen. Det finns inget viktigare än att våra besökare blir väl mottagna och serverade - här är du en viktig inspiration för dina medarbetare.

Vi söker en restaurangchef som brinner för att göra gästens upplevelse hos oss extra minnesvärd. Du är kreativ, har en positiv inställning, är driven och vill utvecklas. Tjänsten innebär att du deltar i den dagliga driften samt administrativa uppgifter. Stort intresse för mat och dryck samt bakgrund och erfarenhet från liknande uppgifter är ett krav.

Restaurang Toftagården är en mysig och populär Restaurang som har 120 sittplatser inomhus och en stor uteservering med ca 60 sittplatser. 

RECEPTIONISTER
I sommar behövs förstärkning till receptionen på Toftagården,  vi söker dig som gillar att ge service och alltid sätter gästen i centrum. Du är våra gästers allra första intryck och förmedlar den arbetsglädje och trygghet som vi alla känner och värderar högt.
I övrigt vill vi att du är glad och social med goda kunskaper i MS-office. Meriterande om du arbetat i hotellreception tidigare och då gärna med bokningssystemet Hotsoft.
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan direkt till oss genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!

SERVERINGSPERSONAL
I sommar så söker vi serveringspersonal till vår hotell- och restaurangverksamhet på Toftagården. Vi ser gärna att du arbetat med servering tidigare och sätter även ett stort plus till dig som har snabba ben, starka armar och nära till skratt.
Vi har varierande arbetstider under högsäsong, och vi arbetar vardagar och helger. Låter det intressant så sänd din ansökan till oss
genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!

VAKTMÄSTARE
Vi söker en vaktmästere  som har känsla för service och sätter gästen i centrum. Du är social, flexibel och initiativrik. Du har sinne för detaljer, är ordningsam och noggrann och framförallt händig.Du ska kunna ha flera projekt igång samtidigt då brådskande uppgifter ofta dyker upp. Vi ser gärna att du kan arbeta både självständigt och i team. Du bör ha kunskap inom områden såsom snickeri, vvs, el eller ventilation.
Svenska och engelska är ett krav, och du måste ha körkort.
Tjänsten innebär;
-- Reparationer av inventarier och maskiner
-- Daglig drift och underhåll av fastigheten och hotellrum
-- Löpande kontroller och underhåll av tex ventilation
--Trädgårdsarbete
-- Att vara behjälplig med diverse transporter, gästärenden, mm.
Varierad arbetstid och timanställning.
Vill du spendera sommaren 2018 med oss så hör av dig genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!

HOTELLSTÄD
Är du noggrann, effektiv och med känsla för detaljer?
Har du en bra arbetsmoral och gillar att arbeta självständigt?
På Toftagården har vi i städteamet en varierande arbetstid som rör sig mellan 06,30 – 20,00 alla veckans dagar, givetvis på rullande schema. Vi tillämpar timanställning och kollektivavtal.
Det är fintfint om du har tidigare  erfarenhet från hotellstäd eller liknande..
Vill du jobba på en bra arbetsplats med rolig personal och glada gäster så är du välkommen med din ansökan.
Vi behöver dig med uppstart i slutet av maj och fram till augustis mitt.
Vill du spendera sommaren 2018 med oss så hör av dig genom att använda formuläret till höger. Välkommen med din ansökan!