BRÖLLOPSMENY 2017


 

MENY 1

FÖRRÄTT
GRÖNSPARRIS MED RAMSLÖKSAIOLI, MIXSALLAD, BRÖDKRUTONGER OCH PARMESAN

VARMRÄTT
LAMMRYGG TILLSAMMANS MED SÄSONGENS PRIMÖRER
GRATÄNG MED VITLÖK, GETOST,TOMAT, BASILIKA, ROSMARIN OCH VITLÖKSSKY

DESSERT
SAFFRANSPANNKAKA MED VISPAD GRÄDDE OCH SALMBÄRSSYLT


 
 

MENY 2

FÖRRÄTT
KALLRÖKT LAX MED AVOCADOSALLAD, CHILI, LIME, VITLÖK OCH BRÖDKRUTONGER

VARMRÄTT
HELSTEKT RYGGBIFF MED ROSTADE GRÖNSAKER, JORDÄRTSKOCKSPURE, BALSAMICOSKY OCH MANCHEGO

DESSERT
CREME BRULÉ MED BÄR

 
 

MENY 3

FÖRRÄTT
SKALDJURSCOCKTAIL MED AVOCADO, ÖRTMIX OCH ÄRTPURÉ
VARMRÄTT
LAXFILÉ MED VIT OCH GRÖN SPARRIS, SALLADSLÖK OCH RÄDISOR
DILL OCH SMÖRSLUNGAD POTATIS MED RAMSLÖKSSMÖR

DESSERT
CHOKLADFONDANT MED HAVTORNSGLASS, SABAYONE, HALLONCOULIS OCH BÄR


 
 

   MENY 4

FÖRRÄTT
GOTLÄNDSK LAMMFIOL MED FETAOST, AUBERGINE, KALAMATAOLIVER, ÖRTSALLAD OCH BRÖDKRUTONGER

VARMRÄTT
ANKBRÖST MED RAGU AV JORDÄRTSKOCKA,KÅLRABBI, GOURMETPOTATIS, PORTVINSSKY OCH POLKABETOR

DESSERT
VANILJPANNACOTTA MED SMÄLTA RABARBER



 

MENY 5

FÖRRÄTT
GRÖN SPARRISSOPPA MED SMETANA, TRYFFELOLJA OCH VATTENKRASSE

VARMRÄTT
MAJSKYCKLING MED GRÖNSAKSPRIMÖRER, BLOMKÅL- OCH MANDELPOTATISCREME MED GRUYEROST, ÄPPEL OCH CALVADOSSKY

DESSERT
COCOSPAJ MED VANILJGRÄDDE OCH MARINERADE FÄRSKA JORDGUBBAR



 

MENY 6

FÖRRÄTT
GOTLÄNDSK GRÖNSPARRIS MED MIXSALLAD, OLIVOLJA, ROSTADE SOLROSFRÖN OCH MAJONÄS AV CASHEWNÖTTER

VARMRÄTT
GRÖNSAKSPOLLENTA MED SÄSONGENS PRIMÖRER, GUACAMOLE, CITRON, LIMEOLJA OCH CHILITOFU

DESSERT
TRE SORTERS SORBET MED BÄRCOULIS



MENY 1 -5  595:- PER PERSON, INKL SERVISPERSONAL 4 TIMMAR, LINNE OCH ENKLARE DEKORATIONER
MENY 6  545:- PER PERSON, INKL SERVISPERSONAL 4 TIMMAR, LINNE OCH ENKLARE DEKORATIONER

 
 

 HÄRLIGA TILLTUGG TILL FÖRDRINK
FRÅN 25 KR PER RÄTT


LAXRÖRA I TUNNBRÖD
KRYDDIGA KORVAR
KAVRING MED LAMMFIOL ALT GETOST
AUBERGINE MED FÅROSTCREME
KALAMATAOLIVER
MARINERAD TOFU
ROSTAD PAPRIKA MED VITLÖK
GRÖNSPARRIS MED TOMATSALSA
MARINERADE KRONÄRTSKOCKSHJÄRTAN
HUMMUS
FIKON OCH MANCHEGO
BUFFELMOZARELLA MED SOLTORKADE TOMATER


 
 
BARNMENY
FRÅN 55 KR/PER PERSON


KÖTTBULLAR MED POTATIS, GRÄDDSÅS OCH LINGONSYLT
PANNKAKOR MED SYLT OCH GRÄDDE
PASTA OCH KÖTTFÄRSSÅS