GGN – MENY 26 – 29 Oktober


Fredag  27/10
Pastabuffe  17-21.00
 med
Köttfärssås,Gorgonzolasås,
Broccoli, Bacon, Parmesanost och Lasagne
165 kr


Torsdag Fredag Lördag Söndag
Förrätt
Toast Skagen med sikrom och rödlök 95 kr
Svampsoppa med krutonger 85 kr 

Varmrätt
Ryggbiff med kryddsmör, rotfrukter, klyftpotatis och rödvinssky 250 kr
Laxfilé med rödbetor, pepparrot, och dillsmör potatis 250 kr
Hamburgare med halstrad potatis , tomat, lök sallad, ost, dressing 155 kr
Gratinerad blomkål med sojabönor vitlöksyoghurt och quinoasallad 145 kr

Efterrätt
Crème Brûlée med bär 85 kr
Hallonparfait 85 kr
Chokladkaka med grädde och glass 48kr


Alla måltider är inkl salladsbuffe med grönsaker, sallad, bönor, hummus, 
oliver, kronärtskocka, tomat, vinägrett, dressing, smör, bröd