Ett möte berikar.

Två mil söder om Visby hittar du Hotell Toftagården, inbäddad i grönska och endast ett stenkast från en av Gotlands absolut vackraste stränder. Tofta Strand är tre kilometer lång och sträcker sig från Gnisvärds fiskeläger ända ner till Tofta Södra och är en strand som passar lika bra för solbad och relax som härliga vinterpromenader med havets energi intill. Blir det för blåsigt finns det möjlighet att promenera i Smågårde naturskog och omslutas av lugnet. Hos oss på Hotell Toftagården har ni möjlighet att njuta av Gotlands alla bästa sidor samtidigt som ni konfererar i en avslappnad miljö.

Vi erbjuder Konferenslokal, konferensmaterial, kaffe för-, eftermiddag och lunch.


Vi hjälper gärna till att planera er konferens eller bröllop

Hos oss har ni all möjlighet att njuta av Gotlands bästa sidor samtidigt som ni konfererar i en avslappnad miljö.Vi tar gärna hand om hela arrangemanget, allt ifrån resan hit, boendet, lokalerna, maten, festen och aktiviteterna. Toftagården har fantastiska ytor att använda, både inomhus och utomhus och självklart skräddarsyr vi programmet efter era önskemål. Vill ni lämna konferensmiljön för ett ögonblick har ni turen att befinna er på en ö med växlande miljö och många möjligheter till äventyr. Inget är oss främmande och vi finns endast ett telefonsamtal bort. 

Välkommen att ringa oss på 0498 - 29 70 00.

Våra olika rum.

Alla våra konferenslokaler har dagsljus och öppningsbara fönster. Vår största lokal rymmer 120 personer. vi har 6 st grupprum. Några mindre rum, men även grupprum som är  avsedda för upp till 10 personer.

OFFERTFÖRFRÅGAN KONFERENS